De Bedriegertjes II


                           


        
 9 Juli 2020:

Beide teckelfokkers/voormalig clubfokkers van de Nederlandse teckelclub zijn veroordeeld , voor alle gepleegde strafbare feiten bij de uitspraken helemaal naar onderen doorscrollen:

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2020:3346&showbutton=true

En

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBAMS:2020:3345&showbutton=true

Maart 2019:

Er waren vorig jaar al geruchten maar nog geen bewijs. Maar dat bewijs komt er meestal vanzelf. Vroeger ( en nog steeds trouwens) kon de Nederlandse teckelclub zaken ontkennen, negeren, liegen, bedriegen, mensen die met de waarheid kwamen vals beschuldigen en net doen alsof het er niet is.. Nu met social media en zoveel mensen die op ze letten wordt het steeds moeilijker hun leugenachtige clubje overeind te houden.

De precieze tekst van een voorwoord uit Clubblad de Dashond 2019 krijg ik nog maar het komt erop neer dat de NTC schrijft "" laten we Woerden maar snel vergeten"".......en daarnaast opnieuw nog wat ontkenningen/leugens door de voorzitter, zoals gebruikelijk. Dit getuigt van de mentaliteit van de Nederlandse Teckelclub. Snel vergeten en weer door met hun praktijken.

April 2019:

En ik heb inmiddels de tekst ontvangen, Ik citeer dhr Boekholt:

 ""Dieptepunt van het afgelopen jaar was toch wel  het feit dat bij een grote, bekende Nederlandse fokker 150 verwaarloosde teckels in beslag werden genomen. Een tijdje daarna nog eens 100 die deze fokker naar Hongarije had getransporteerd. Ondanks het feit dat de Nederlandse teckelclub  hierin geen rol speelde werd er door een totaal onbekende dame van een onbekende stichting op televisie ongefundeerd beweerd dat de NTC hiervan af wist en er nooit iets aan had gedaan"". We wachten nog steeds op bewijzen en bronnen waar ze dit vandaan haalde"".


Ik wil hier even op inhaken. "" Ondanks het feit dat de NTC hierin geen rol speelde""??? Hoezo geen rol speelde? De dames waren tot en met Maart 2018 NTC Clubfokker en het regende klachten over hen maar met die klachten is door de NTC nooit iets gedaan! Net zoals al die andere klagers die al jaren klagen en of genegeerd worden door de NTC of uiteindelijk bedreigd als ze volharden in hun klacht?
Dus hoezo geen rol spelen?
Tevens is er door het bestuur gezegd dat "" de dames uit Woerden op iedere vergadering besproken werden""?
De groep klagers die uiteindelijk het programma "opgelicht'" ingeschakeld hebben is ook door de NTC afgescheept met "" we behandelen geen klachten van niet leden""! Zie op deze pagina ergens onderaan de mailwisseling hoe deze klagers door de NTC behandeld zijn..Dan noemt Boekholt een "" onbekende dame met onbekende stichting""...... deze dame is Drs Karen Soeters oa direkteur van de Nicolaas G Pierson Foundation en "" House of Animals"". Ze komt gemiddeld 1x per week op TV en geeft lezingen over dierenwelzijn over de gehele wereld.
Ik heb haar natuurlijk dit "" voorwoord"" in het clubblad laten lezen....

Maar misschien  kan deze  uit de zeeuwse klei getrokken Mercedes verkoper in s Heerenhoek geen commerciele TV zenders ontvangen?

https://karensoeters.nl/

https://www.ngpf.nl/staff/drs-karen-soeters-directeur/

Boekholt gaat nog verder, ik citeer:

""Dat mensen geloven wat er op televisie wordt verteld bleek direkt daarna toen er via social media een hetze werd opgestart tegen onze vereniging"'.
"" Soms speelde dubieuze mensen hierin een rol"".
Het erge is dat je je als vereniging niet kunt verdedigen""maar ook dat niemand de moeite neemt om te vragen hoe het werkelijk zit""

Ook hier wil ik graag even op inhaken.

Vroeger kon de NTC straffeloos frauderen, ontkennen, mensen die ertegen in gingen royeren, bestempelen als "" criminelen"" en alles snel in de doofpot. Nu  worden deze mensen "" dubieus"" genoemd... Ik ken maar 1 dubieus clubje ( en dat is nog heel zacht uitgedrukt ) en dat is het bestuur van de NTC!!
Juni 2020:
https://www.ad.nl/woerden/omstreden-woerdense-teckelfokkers-volgen-eigen-rechtszaak-vanuit-hongarije~aa902be2/https://opgelicht.avrotros.nl/nieuws/artikel/voorwaardelijke-celstraf-boete-en-beroepsverbod-geeist-tegen-teckelfokkers/
 April 2020;

AD: begin Juni vind de rechtszaak in 3 dagen plaats 

https://www.ad.nl/woerden/malafide-teckelfoksters-uit-woerden-eindelijk-voor-de-rechter-ik-hoop-dat-er-gerechtigheid-komt~ae45d7d58/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR1NgSDQXC_WJOVEsJeU8Mk8Fgehv3o3XdPFApp-DMvS_55AX3Xupz14RKg
Het is bij dit clubje zo,  eerst doen ze net alsof er iets niet is, dan ontkennen ze het, als je ze confronteert met feiten word je als crimineel /dubieus bestempeld......En als ze het echt niet meer weten dan gooien ze het op "" het zijn allemaal vrijwilligers die de NTC runnen"" en hoe zielig is het  dat deze mensen kritiek krijgen....
En nu geven ze vooral "" social media "" en de TV de schuld....Leven deze mensen in het stenen tijdperk??
Zoals medio 2002 waarin leden in het clubblad opgeroepen werden om bepaalde websites niet te lezen....Toen konden ze het teckelvolkje nog mooi intimideren. Nu bepalen mensen zelf wel wat ze doen en laten met social media.

Werd ik in 2008 door de NTC beschuldigd van "" deelname aan een internet forum"" met kritiek over de NTC... en op grond daarvan geroyeerd, nu is er geen houden meer aan want iedereen heeft social media en neemt er aan deel? Dus noem je deze mensen maar "" dubieus"". Hoe durft die lafbek toch iedere keer weer...En hoe dom is die kudde ""volgers"" die al aardig geslinkt is van zo'n 3400 leden naar 2000?
Met hun "" clubfukkers"" waarvan het concept al tig keer veranderd is, fokkers die ""garanderen""  maar frauderen bij het leven en waarvoor geen aansprakelijkheid genomen wordt want de club is niet aansprakelijk enz...??

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bananenrepubliek

Ze gaan nu de klachtenprocedure veranderen... net zoals het "" hernia inventerarisatie formulier"""wat al 20 jaar op de website staat maar waarmee, ondanks 20 jaar beloftes niets wordt gedaan? Ja commissie na commissie oprichten.....

En dan Maart 2019":

De schoonouders van de voorzitter van de Nederlandse teckelclub, een van de 2 in de volksmond genaamde "" teckelfabrieken ""in Zeeland van deze familie hebben najaar 2018 als tussenhandelaar gefungeerd voor stamboomloze teckels uit Woerden.
Na de inbeslagname van honderden teckeltjes hebben zij nog even geprobeerd een graantje mee te pikken.....

Onder het mom "" hondjes redden"" zijn deze stamboomloze pups aan nietsvermoedende particulieren voor 800 euro doorverkocht!

Een kennel die adverteert met :

""Wij zijn erkend en gerenommeerd NTC fokker en fokken al 40 jaar volgens de regels van de rasvereniging.""...

En wat ik dan helemaal niet snap is dat een dierenarts hieraan meewerkt en zich in zo'n wespennest gaat begeven.


En wat doet de Raad van Beheer met zo'n "" erkende en gerenommeerde"" fokker??? Nog nooit zijn er stappen ondernomen door de raad tegen dit leugenachtige clubje, ondanks alle feiten en bewijs. Is dit omdat de voorzitter, Dhr Boekholt, en Dhr J. Roberts  ook een functie hebben binnen de Raad van Beheer op Kynologisch gebied?

Onschendbaar???18 September 2018:

https://opgelicht.avrotros.nl/uitzending/uitzending-gemist/18-09-2018/
https://opgelicht.avrotros.nl/nieuws/item/13533/26 Juni 2018;

https://www.partijvoordedieren.nl/vragen/vragen-van-kooten-arissen-over-dierenmishandeling-en-verwaarlozing-in-teckelfokkerij
Update Februari 2018.De pagina Bedriegertjes deel I  is ontstaan in 2014 nadat ik in 2008  na 9 jaar lidmaatschap geheel ten onrechte beschuldigd ben door de NederlandseTeckelclub van het zogenaamd niet nakomen van de regeltjes. Over het zogenaamde aankeuren van een USA import teefje. Ik had echter niets misdaan ( zie deel I) en mocht daar niet boos om worden en mijn mond opentrekken.  Dat is inmiddels bij iedereen bekend alleen volgt er geen rectificatie door de NTC.

Dit noemen ze "" oorzaak en gevolg"". 

Ik mag mijn naam zuiveren, ik mag vragen om rectificatie en dat doe ik inmiddels dus al bijna 11 jaar. Dus in April vier ik een triest"" jubileum"".
Dus zolang er geen rectificatie volgt, in het clubblad "" De Dashond"" en op de website van de Nederlandse Teckelclub blijven wat anderen en ik de beerput die Nederlandse Teckelclub heet publiceren.

Omdat ik al jaren op antwoord wacht ( tesamen met vele anderen) waarom ik ten onrechte ben beschuldigd en  na 9 jaar lidmaatschap en keurig naleven van alle regeltjes geroyeerd ben. En mijn kennelnaam door de Nederlandse teckelclub is "" bezoedeld"" en ik me als serieuze fokker voel achtergesteld, ben ik gaan kijken waarom al die bestuursleden, leden en DE VOORZITTER en zijn familie van alles uitvreten en op grootscheepse wijze frauderen zonder dat die berispt/geschorst/laat staan geroyeerd worden?

En toen  is de "" Ellen"" lange pagina Bedriegertjes I ontstaan.Want het is nogal wat.....Daarnaast heb ik 10 jaar lang meer moeten betalen voor mijn stambomen omdat ik geen lid ben van de rasvereniging. Enne NTC clubfukker ( die net komt kijken en van toeten nog blazen weet) mevr ""Y waggle B"" die beweert in een Facebook groep dat dit een "" boete "" is die mij opgelegd wordt. Doe je huiswerk eens, dit is geen boete.......want hoewel deze  mevrouw  de NTC door het slijk haalt in haar zelf opgerichte Facebookgroep het hoogste woord heeft, blijft ze wel gewoon lekker lid want het gaat maar om 1 ding ( haar eigen woorden) "" hoe raak ik mijn pups kwijt"" ( dus vandaar die groep dan kun je meteen je nestjes kwijt)....
Enne.... als je nog eens namen voor je pups verzint..... pik dan niet 3 namen van  1 nest die ik al voor mijn pups had, Hoe simpel, dom en fantasieloos....
Want ik ben natuurlijk  zo oooo slecht maar wel namen pikken en ik zou niet willen dat iemand mij met jou verward......ik hoor echt niet thuis in jouw rijtje..


Nu na bijna 10 jaar is het tijd dat ik alle screenshots en feiten. de overzichten van oogonderzoeken die niet kloppen,  5 jaar ogentesten "" zoek"", het bewust in Belgie testen van de ogen door bestuursleden van de fokcommissie zodat foute uitslagen niet in de NL databank komen, tevoorschijn haal.
De ogentestendatabank van de NTC die eerst geheim was ( en ik snap nu ook waarom) waarvan de uitslagen niet klopte.
Ik heb inmiddels stapels bewijzen van alle klachten, alle  fraude, corruptie  en wanbestuur van de Nederlandse teckelclub!

Hier gewoon wat "" voorbeeldjes"" maar er is natuurlijk nog veel meer.

De verboden combinaties van 2 ouderdieren met oogafwijkingen die meerdere malen  gemaakt zijn door bestuursleden FOK ! commissie, de hondjes met diskwalificerende fouten waarmee gefokt wordt door bestuursleden,

Notabene de voorzitter himself die een hond met diskwalificerende fout showt, daarmee in Frankrijk "" Beste Junior groep 4"" haalt en dan opnieuw in Nederland showt  in de hoop  dat de keurmeester dit niet ziet en hij opnieuw een kwalificatie kan halen!!!   :International Dogshow Amiens (France)
Finally after getting contact with Wifi on the camping an update. The show was a succes for our "14 dogs" we showed there, including the 2 Longhair Standards from Bob.
Our Kaninchen Smooth female "Multi Ch. Lalique v.d. Stoofhoeve" obtained 1Exc CACIB - BOB 
Our Kaninchen Smooth female "Alize v.d. Stoofhoeve obtained 1Exc CACS-RCACIB
Our Kaninchen Wire male "Multi Ch. Mitz v. Zeelands Roem" obtained 1 Exc CACIB
Our Kaninchen Wire male "Uppsss Vitoraz" obtained 1Exc in junior class.

Our Kaninchen Wire female "Guineverre v.d. Stoofhoeve" obtained 1 Exc Best Junior Group 4 and finally Best Junior number 3 off all the breeds.

The Longhair Standard male from Bob "Neville van de Tongelaar" obtained 1 Exc CACS-CACIB./
The Longhair Standard male from Bob "Örnbergets Visconti" obtained 1Exc BOB, it was his first show and he was difficult to show because he only wants to play.
All our other dogs obtained the qualification excellent and also a lot of reserve CACS and CACIB's. So we did have a good show day and are now in the south of France for the show in Monaco on Sunday the 8 of May.


( n.b. je zult ze naast je hebben op de camping met 14! honden..........) En waren de overige plusminus 85 hondjes ""even in de vriezer gestop"' tijdens de vakantie?

EN  MET DIT TEEFJE HEEFT DE VOORZITTER GEFOKT IN 2016!!


Kijk, een van de nakomelingen uit dit nestje:19 Juni 2016:


Dat teefje krijgt dus op 19 Juni 2016 een diskwalificatie ivm een gebitsfout. En ze is niet gekeurd door de eerste de beste keurmeester...
In plaats van zich rot te schrikken heeft deze voorzitter gewoon "[email protected]#$$%%% aan alles en laat bij dit teefje gewoon  op 28 Juni 2016, dus 9 dagen later een oogonderzoek doen om met haar te fokken...

In 2017 heeft dit teefje opnieuw een oogonderzoek gehad en de NTC ers kennende, fokdieren worden alleen getest als er een nest in de planning is. Ik heb geen 2e nestje kunnen ontdekken van dit teefje tot op heden, misschien een slippertje? Want ook daar heb ik al genoeg meldingen van, mensen die bij de voorzitter konden kiezen tussen "" met of zonder stamboom"" over goede voorbeeld geven gesproken..

De voorzitter van de teckelclub heeft ook al jaren een functie bij de raad van beheer en is, las ik onlangs, ook weer "" herkozen"". In de hondenwereld is "" belangenverstrengeling"" nooit een probleem want het is "" vrijwilligerswerk""????

Ik heb nog eens ergens een quote gelezen van deze voorzitter, op een jaarvergadering van alle Teckelclubs uit Europa, "" dat het grootste probleem van de NL teckelclub de aantallen "" slipnestjes"" was.""..... Ik zal die notulen eerdaags eens opzoeken. En ik heb ze gevonden:


Hij zegt: "" het grootste probleem in NL zijn de aantallen "" slip"" nestjes en dat uit de mond van een voorzitter die zelf slipnest na slipnest had over  de afgelopen jaren . Meldingen die van diverse mensen kwamen die daar een pup zonder stamboom kochten!! Het was algemeen bekend dat je daar kon kiezen tussen "" met of zonder"" stamboom"".
Daarnaast 10 nesten of meer per jaar bij deze kennel ( met stamboom) zijn geen uitzondering, tel uit je winst.En wat zegt het reglement van de Nederlandse Teckelclub? :En dat durven ze dan nog "" werkgroep fokkerij en gezondheid te noemen!!!En wat zegt de rasstandaard? :


En hoe zat het ook alweer voor NTC clubfokkers en leden :

 

Pupinfo

Wilt u op verantwoorde wijze een pup aanschaffen, dan kunt u terecht bij een van de NTC-Fokkers.

NTC-Fokkers hebben zich geconformeerd aan het NTC-Fokker reglement. De insteek van dit reglement is kennis van de fokker, goede informatievoorziening, begeleiding en nazorg rondom het fokken van een pup. Natuurlijk is ook voor deze fokkers, net als voor alle leden van de NTC, het VerenigingsFokReglement van de NTC van  kracht.

En:
 

4. Plichten verbonden aan het NTC-fokkerschap

Een erkend NTC-fokker heeft de navolgende plichten:

a. naleving van dit reglement en naleving van de plichten als NTC-lid, dat wil zeggen zich houden aan de statuten en reglementen van de NTC en daarmee ook aan het Kynologisch Reglement van de Raad van Beheer en de wettelijke regels die in Nederland gelden ten aanzien van het fokken en houden van honden;


 

En wat zegt de voorzitter van de NTC dan, zoals hij al minstens 10 jaar doet over alle ellende. fraude.  die boven water komt?

"" Wir haben es nicht gewusst""?? Of hij geeft de mensen die over deze mega corruptie publiceren de schuld.
Dat het een totaal foute club was met mega foute bestuursleden wisten we natuurlijk al maar zie hieronder.... dan heb je toch wel lef?

Zie een aantal "" quotes"" van hem op de pagina "" Bedriegertjes deel 1, altijd en eeuwig zijn er k.. smoezen over de feiten die ik opsom!


En dit gaat nog verder.... deze voorzitter en zijn echtgenote schrijven een dochter uit dit teefje in voor dogshow Goes, 2018, een teefje wat er dus volgens zijn eigen fokreglement niet had mogen zijn want met de moeder Guinevere vd Stoofhoeve had hij dus nooit mogen fokken.

Schrijft deze dochter  hondsbrutaal in voor dogshow Goes en haalt daarmee onderstaande resultaten...
Wie heeft  gecontroleerd of dit nest geboren had mogen worden?Of erna? Die schijnheilige mevr Nagel. die deel uitmaakt van de vriendenkring van de voorzitter ? Of Dhr Roberts, de voorzitter van de fokcommissie? Of die andere fokker/bestuurslid maar die heeft een dekreu met dezelfde disk fout?


Wie controleert wie en wat gaat hiermee gedaan worden?? Want ik ben immers TEN ONRECHTE VAN IETS BESCHULDIGD WAT IK ZO KAN WEERLEGGEN?
En de 2e dag want het is natuurlijk lekker dichtbij voor de voorzitter..
En er is op de jaarvergaderingen in ieder geval altijd 1 slimme dame ( nee, dit is niet mevr Gerrie H.
Die met gerichte vragen komt, zij heeft dan ook een juridisch achtergrond.
Zoals het terugbrengen van de geldigheid ogentesten, van 1 jaar naar 2 jaar  ( want als je tussen de 60 en 100 honden hebt en daar ook nog mee naar Belgie moet om te testen en die honden moeten in feite ook allemaal rabies ge ent want ze gaan de grens over. Dus het is heel kostbaar om die regels te ontduiken zodat de uitslagen niet in de NL databank komen...) Dus deze mevrouw vraagt zich af of dit juridisch wel kan? Want  het ECVO formulier waarop de ogen beoordeeld worden kent een geldigheid van 1 jaar!

Quotes van de jaarvergadering 2017:

Een korte samenvatting van de brief: mevrouw stelt de wijziging in het VFR ter discussie, die gaat over het klinische oogonderzoek op cataract en PRA, dat van een keer per jaar naar een keer per twee jaar gaat. Haar advies is om het jaarlijkse onderzoek te handhaven, zeker voor de reuen en voor teven waarmee wordt gefokt wordt.

En dan volgt veel blablabla en je raadt het al, de ogentesten hoeven nog maar om de 2 jaar gedaan worden ???Want als je  rond de 100 fokdieren hebt en tussen de 10 en 30!!!! nesten per jaar fokt dan moet je als bestuur( tevens NTC fukkers)  wat besluiten, Natuurlijk in je eigen voordeel?

Wie zin heeft om dit allemaal na te lezen kan dat hier doen:
https://www.teckelclub.nl/ALV2017/Notulen_ALV_2017.pdf

 

En dan is nog ander bestuurslid fokcommissie
die al jaren een reutje die notabene kampioen is geworden  ter dekking geeft met dezelfde diskwalificerende  gebitsfout! Dezelfde die jaren geleden met wat vriendjes is gaan testen in Belgie om de uitslagen uit de NL databank te houden en er zo voor gezorgd heeft dat 5 jaar ogenonderzoeken spoorloos zijn.  ( en je dus niet weet wat er in die lijnen aan ellende zit)... 


Die screenshots komen nog. En ik vraag me af hoe vaak dit reutje inmiddels gedekt heeft? En ik kan me nog zooooo goed herinneren dat deze grote fukker tegen mij zei "" gebitsfouten zijn zoooooo erfelijk"" toen er bij 1 pup uit een nestje van een USA teefje van mij 1 snijtandje onder miste... Nu heeft een hond daar gelukkig geen last van, 1 miniscuul snijtandje, maar dit soort gebitsfouten en minimaal 2x de verboden combinatie distichiasis x distichiasis die dit bestuurslid fokcommissie maakte zijn wel zeer kwalijk te noemen.......


Het is zelfs zo dat er meerdere hondjes worden ingeschreven voor een show en die dan niet in de ring verschijnen.. waarom? Ze kijken eerst of de keurmeester de gebitten goed bekijkt en doet ie dat niet dan "" gokken"" ze het en hopen zo kwalificaties te halen met diskwalifcerende fouten...
Zelfs combi"s met meerdere knikstaarten in 1 nest die gewoon herhaald worden, de hondjes waarvan geen ogentest te vinden is maar toch mee gefokt enz enz . Ook de in de auto gestikte hondjes in Zeeland.....enz enz.

Frauderende bestuursleden die gebruikt worden om "" het voordeel van een hond met stamboom"" te promoten in filmpjes van de Raad...???

 HOE IS DIT MOGELIJK? 

 En dit is nog maar het topje van de ijsberg..ik heb stapels overtredingen liggen....


Alle klachten van pupkopers die afgeserveerd worden of niet eens beantwoord/genegeerd/onbeschoft beantwoord door zelfs de voorzitter..

Het woord m***fia is al heel vaak gevallen door klagers maar dat mag ik natuurlijk niet noemen..

De NTC heeft zich in de gekste bochten gewrongen om maar niet met de waarheid naar boven te komen, het zogenaamde"" Streisand effect"".
https://nl.wikipedia.org/wiki/Streisandeffect

Ik weet het niet precies maar volgens mijn bronnen zijn er gewoon rond de 1000/1500 leden minder als een paar jaar terug? Maar daar wordt met geen woord over gerept?

En de rest roept ""ik ga mijn eigen gang"" maar ondertussen blijven ze wel lid want voor die 30 euro per jaar heb je goedkopere stambomen en als je veel fokt tikt dat lekker aan.

Dus waar op de eerste pagina de namen met ******* staan gaan we hier wat sterretjes "" vergeten"". 

Nu er overal groepjes opduiken op Facebook,  de zogenaamde slangekuilen waarin  dag in dag uit mensen worden zwartgemaakt, de een na de ander, door NTC leden is het misschien tijd om een anderclubje op te richten? Want dat mag wel?

En de vriendenkring van de voorzitter op de vuist gaat op de winner show 2016 en keihard"" kutwijf"" naar mij roepen ?
En dit zegt de voorzitter dan op de jaarvergadering 2017over dit voorval maar het gaat natuurlijk om zijn directe vriendenkring! :

 

""De voorzitter stelt vast dat de samenleving verandert, wat zich met name het laatste jaar manifesteert in een ver te zoeken beschaving, verdraagzaamheid en correctheid. Door middel van voornamelijk social media, zakt de samenleving af naar een minder prettig niveau waartegen een individu maar ook een vereniging zich niet kan weren. De voorzitter beseft dat hij hier spreekt tegen de verkeerde groep mensen omdat zij wel hun betrokkenheid tonen door hun aanwezigheid, maar hoopt dat andere leden dit lezen in deze notulen en beseffen dat gevraagd wordt om op fatsoenlijke wijze met elkaar om te gaan. ""


Maar natuurlijk geen excuses, niets, net als het jarenlange fotos pikken/pups verkopen/aanbetalingen los peuteren met fotos van oa anderen en mij...door NTC leden!


Waar de grootste fraudeurs met/zonder/ ogentesten/verboden combi's/ nu zelf de andere fokkers controleren en zelfs lezingen geven op bijeenkomsten over HET BELANG VAN OGENTESTEN??? Lust je nog peultjes?

Dus misschien wordt het tijd voor een "" anti NTC club""?

Net als de NTC fokker/knipper nicht  die vorig  jaar geheel op eigen wijze en op eigen gelegenheid een 2e Teckelclub op wilde richten ( ik had daar dus niets mee te maken al wilde hij dat doen geloven en probeerde mij de schuld te geven toen hij met hangende pootjes terug ging naar de NTC kudde) Ik heb nooit contact gezocht met hem, hij wel, keer op keer met mij, om mij erbij te proberen te betrekken. genoeg bewijs heb ik hier waaruit dat blijkt.  Gelukkig heb ik alle gesprekken met hem bewaard ( voorgevoel)?

Die overal Gastenboeken volkalkte met laster over de NTC, statements op zijn website met gruwelijke info over fokkers en 2 weken later dan op hysterische wijze de mensen waarvan de Gastenboeken waren weer aanschreef dat het ogenblikkelijk verwijderd moest worden.....? Hoe labiel kan een mens zijn? En dan mij de schuld geven?
Die dag en nacht op mijn site aan het gluren is omdat hij ongetwijfeld bang is dat ik al zijn laster, zwart op wit, over de NTC publiceer. Nee, ik bewaar het voor als het eens van pas komt natuurlijk.Alles wordt hier en elders bewaard, als bewijs.
En ja hoor inmiddels is hij weer ""geinfiltreert"" in een groepje op Facebook en heeft het hoogste woord.. als er iets te "" rellen"" valt op Facebook komt P de K. opduiken.....ik word daar door hem afgeschilderd als ""opassen voor een gevaarlijke vrouw die hersenspoelt over de NTC"".... een volwassen man die dit neerpent....???? Meen je dit serieus????

Ik zie het  anders, labiele, valse nicht die  van de ene kudde naar de andere kudde hopt, net hoe het hem uitkomt...die er 2 Facebook accounts op nahoudt, 1 met al het NTC bestuursvolkje en die er een af en toe even offline zet, net waar hij bezig is met spioneren en uithoren.
En graag anderen, waaronder mij,  de schuld geeft van zijn labiele ingevingen en buien? Want zo is hij NTC clubfokker en zo is hij pertinent tegen de NTC  en zet een heel statement ( en dat hebben we allemaal met open mond kunnen lezen)  op zijn website en een week later een "" excuus statement"" aan het bestuur van de NTC waarin hij mij de schuld geeft?
Misschien wordt het tijd om al zijn teksten over de NTC , zwart op wit te publiceren, ik heb geen andere keus als  hij dit soort dingen over mij durft te beweren? Want dit is smaad Petertje en ook laster want wat je over mij vertelt is pertinent niet waar. En dat weet hij zelf maar al te goed maar hoe moet hij zich  in godsnaam hieruit redden? Hij weet  vast nog wel wat ik zwart op wit heb en hij gaat natuurlijk niet over zichzelf zeggen dat hij super labiel is?
Onder andere dat Snien en co tweemaal een nest knikstaarten uit eenzelfde combi hadden en een fokster die haar honden drogeerde voor een show, 33 pups bij een fokker in de huiskamer enz enz.. dat kwam allemaal uit de mond van P. de K? Niet uit de mond van Ellen B? Ellen B had zoiets niet zomaar durven schrijven. Ik moet zeker weten of iets WAAR is.


Hier heb je hem, bloedserieus zijn hond "' in stand "" zetten.....

Ik laat me nooit ten onrechte van iets beschuldigen.  Niet door P de K en  zeker niet door de lafbek van een voorzitter van de Nederlandse Teckelclub, die het heeft over "" schade door "" geroyeerde leden"". Met andere woorden, dit zijn criminelen die je niet moet geloven. Iedereen die klaagt over de NTC en hierin doorgaat wordt of afgekapt of gedreigd.......
Hoe durft ie, zie hierboven, hieronder, overal.....!

Hier, hier staan ze met zijn tweeen, dit kunnen ze goed, me bekijken als ik in de ring loop maar zodra ik eruit ben durven ze me niet eens aan te kijken. Leugens over mij verkondigen in hun Clubblad zodat ze zelf buiten schot blijven, zoals een NTC lid zei "" eigen straatje schoonvegen"". En zelf jarenlang de kluit massaal met zijn allen belazeren!
Het omgekeerde is waar, de Teckelclub, die zich voordoet als een "" elite""clubje ....... heeft aantoonbaar  niet gehandeld in het belang en de gezondheid van het ras en nadat dit door anderen en mij naar buiten is gebracht hebben ze kost wat kost geprobeerd de waarheid te ontkennen of de schuld op de ""klokkeluiders"""te schuiven.  Toen dat ook niet lukte zijn ze na 4 jaar eindelijk met een soort "" strafpuntensysteem"" gekomen voor alle punten die ik opgesomd heb als zijnde fraude.
( waarbij nu frauderende bestuursleden elkaar en fokkers moeten controleren. en zelf buiten schot blijven want het strafpuntensysteem gaat niet in met terugwerkende kracht...)

En tevens staat met koeieletters op hun site dat ze geen enkele verantwoordelijkheid meer nemen voor klachten over pups....... dit omdat het de spuigaten uitliep. Maar ondertussen de mensen die publiceren dreigen en zwart maken... hoe fout kun je zijn?

En daar komt ie nog een keer:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Streisandeffect


De NTC heeft meer dan genoeg kansen gehad om te reageren, te antwoorden op mijn brief uit 2013.
Daarnaast wachten vele andere klagers en gedupeerden al jaaaaaaaaren op antwoord.

En ook een andere kleine fokker:

http://www.fanmuoiketet.frl/Archief/ntc.htm#gZmDgfFgvg7yVks3.97


Februari 2018: Inmiddels is er een nieuw  schandaal gaande. In een kleine 10 dagen zijn er veel gedupeerden van 1 NTC clubfokker met verhalen naar buiten gekomen over: oplichting/bedrog, zieke hondjes, hondjes met aantoonbare erfelijke afwijkingen, hondjes waarvan de ouders niet bekend worden gemaakt, totaal verknipte hondjes  en nog veel meer ellende. Het is net een olievlek....

Er is zelfs een aparte facebookgroep opgericht waar mensen zich kunnen melden met hun getuigenissen.

Het merendeel van deze baasjes heeft in het verleden dus voor 2018, als eerste de NTC benaderd met klachten over deze fokker oa weer die fokcommissie van de NTC en wat deden die, 3x raden?????AFSCHEPEN/AFWIMPELEN...


En de NTC? Na meerdere malen bellen door de gedupeerden kregen ze oa als antwoord dat de secretaris een hersenschudding zou hebben....en niet zoveel achter de computer kon.... maar alle klachten worden toch aan alle bestuursleden doorgezonden???

Waar hebben we dat ook alweer eerder gehoord? Oh ja, bij "" geval"" Zellemshoeve"" ergens in 2014!Na vaak bellen kregen ze dan eindelijk op 18 Maart 2018 een mailtje van de NTC die te gek is voor woorden:Geen aanhef zoals "" Beste"" of Geachte"", de achternaam van de gedupeerde verkeerd gespeld....
en de mededeling dat ze geen klachten van niet leden in behandeling namen!!!

Maar omdat er een paar leden ook geklaagd hadden wilden ze dan wel de fokker tijdelijk schorsen...

En dat zou dan in Januari 2018 al gedaan zijn.... Vreemd? Ik heb een screenshot van de website van de NTC van 17 Maart 2018 toegezonden gekregen waarop de bewuste fokker nog steeds  tussen hun club fokkers op de NTC website staat??

De afloop van deze klacht hebben we kunnen zien in het programma "" Opgelicht"" van 15 Mei.

Ik heb het al zo vaak geschreven, wat is de meerwaarde van een NTC fokker????

Dat ze hun nesten """garanderen"" en "" volgens alle regeltjes fokken""???

Nou, die beloftes, die ik al eerder"" misleiding van potentiele kopers"" noemde, is hierbij wel voor eeuwig om zeep geholpen.

En alle mensen die met feiten en  klachten gekomen zijn over deze club, de afgelopen jaren die worden bedreigd door dit clubje Tokkies?

http://www.fanmuoiketet.frl/Archief/waarom_geen_ntc!.htm....De NTC zou zich dood moeten schamen en ik zelf denk dat dit echt  een einde moet zijn van de hele schijn vertoning die NTC clubfokker en  NTC heet.....de Nederlandse Tokkies Club.
Maar dat was mijn persoonlijke mening al jaaaaren.